Kevin van de Rijdt - Mars

Mars ter ere van Kevin van de Rijdt, start maandag 5-9-2016 Tilburg - finish dinsdagmiddag 6-9-2016 aan het: Kevin van de Rijdtplantsoen te Venray - afstand ± 70km. Deze mars is georganiseerd door de SSVCIE & COWS. De inschrijving sluit bij de 50e deelnemer op volgorde binnenkomst betaling. Nr.50,51 etc komen op de reservelijst. U kunt alleen via de navolgende link inschrijven & betalen http://tinyurl.com/hljcfo9 De verzorging zal bestaan uit Karin Hermans (de moeder v. Kevin), Eduard Torenbos 61-3 en Rien Broeders 78-5.


Commando's

Hier komt informatie te staan over het Korps Commando Troepen, en oud Commando’s met name de activiteiten die de oud Commando’s organiseren zoals schietwedstrijden , wandelen en marsen reünies, ect….

Waarom!

Omdat Mariniers die de Commando opleiding met goed gevolg hebben doorlopen bij het KCT ten aller tijden aan de activiteiten die de oud Commando’s organiseren daar aan  mee kunnen deelnemen.

Jouw profiel om de Commando opleiding in Nederland te volgen

Wat moet jou profiel zijn om de Commando opleiding te volgen en dan ook nog te opleiding te halen.

Je moet bereid zijn om alle pijn grenzen fysiek en mentaal te over schrijden en keer op keer te verleggen zodat je de rest van je leven weet wat afzien is.

Heb jij die mentaliteit, dan heb jij de kans dat je de Commando opleiding zou kunnen volbrengen, maar denk goed na, dit zijn maar woorden die ik hier neerzet vaak in de werkelijkheid pakt het anders uit, alleen de aller sterkste hebben een kans van slagen en vergeet niet dat de kans van slagen voor zo, n 20 % is weggelegd, zelf zag ik de Commando opleiding als militaire topsport, je kunt alleen voor goud gaan want zilver of brons bestaat niet.

"Nunc aut Nunquam"

QPO Rinus m3 b1 p1 mc

Berichten: 0