Leden van de IMC,

Zaterdag 15-06-2019 werd voor de 30e keer de COM Sportdag georganiseerd te Doorn. In totaal 12 teams deden mee bij de senioren, waaronder IMC, welke voor de 3e keer mee deed aan dit sportieve evenement met een hoog reünie gehalte.

Het TEAM der Gladiatoren van de IMC bestond uit;

Oriëntatieloop: Ton Prins, Johan Ansink, Geurt Heikamp.

Handboogschieten: Geco Denkers, Peter van der Vlies, Frank Peterse.

Pistoolschieten: Peter van der Vlies, Mark Vereijken, Robert Morelisse, Siege Postuma

Jeu de Boules: Rob van den Haak, John Kranenburg, Marcel Koopmans

Bij het onderdeel Oriëntatieloop nam Johan de plaats in van Richard Vaillant die zich op het laatste moment afmeldde vanwege een blessure, beterschap Richard! Einduitslag: 8e plaats, 5 punten, dus volgend jaar minimaal 1 maand van te voren in trainingskamp te Leopoldsburg!

Bij het vooroefenen handboogschieten bleek dat Hans Michels nog geen olifant raakte vanaf 5 meter dus zijn plek werd op het allerlaatste moment ingenomen door Peter, thanks Hans voor de zelfkennis t.a.v. dit onderdeel.

Onze tactiek was om zoveel mogelijk series te schieten binnen de vastgestelde 15 minuten. Al gauw bleek dat deze tactiek, i.c.m. de schutters, verre nazaten van de heer W.Tell, een goede keuze was, want op dit onderdeel werden wij glorieus 1e, wat 13 punten opleverde.

Einduitslag Jeu de Boules: 6e plaats, 7 punten. Mede gelet op de lichamelijke gesteldheid een goede prestatie.

Einduitslag pistoolschieten: 2e plaats, 11 punten

In de 5 paragrafenorder vooraf was punt;

2. Opdracht : Het winnen van de sportdag zoals in 2017.

Na de 1e plaats in 2017, moesten we vorig jaar genoegen nemen met een zeer teleurstellende 3e plaats.

Zoals het IMC betaamd, werd de opdracht perfect uitgevoerd, en werden wij voor de 2e keer in de historie winnaar, CHAPEAU MANNEN! In totaal werden 36 punten behaald, waarbij nummer 2 bescheiden volgde met 32 punten.

Bij deze dank ik de deelnemers, en toeschouwers, voor hun aanwezigheid, en inzet.

Namens de IMC, heb ik de sportdagcommissie in het algemeen, en Rob Miltenburg (supervisor COM sportdag) in het bijzonder bedankt voor de organisatie van dit sportieve grootschalige evenement.

Fijne vakantieperiode.....QPO

Siege PostumaCommentaren: 0