Evenementen IDG Marinier Commando 2018

 18 september       Fakkeldefilé Eindhoven

20 oktober             Commando Schietwedstrijden Amerongen

     november    Schotland ( in voorbereiding)

19 januari 2019   1e Lustrum Reünie / ALV IMC 't Dorpshuys Cothen

 


Fakkeldefilé Eindhoven

Geachte Marinier Commando,

Het Fakkeldefilé op dinsdag 18 september a.s., Bevrijdingsdag  van Eindhoven, staat weer voor de deur. Bijgevoegd vindt u het aanmeldingsformulier, dat ik graag ingevuld retour krijg vòòr vrijdag 17 augustus.

Evenals vorig jaar kunnen we overnachten in het veteranenhuis “De Treffer”. Degenen die in het formulier aangeven te willen overnachten dienen een slaapzak mee te nemen.

Met groene mariniersgroet,

Het Bestuur IMC

i.o. Mark J. Vereijken

Download
Fakkeldefilé Eindhoven
aanmelding Fakkeldefile Eindh 18092018.d
Microsoft Word document 46.5 KB

Remembranche reis naar Schotland

Beste Marinier-Commando,
Tijdens de zeer geslaagde Remembranche reis naar Schotland in November 2017 is het idee geopperd voor een herhaling in 2018. Onder andere omdat de roots van de Marinier-Commando in Schotland liggen. De periodes in Schotland zijn voor velen van ons, en dat is eigenlijk nog veel belangrijker, de basis geweest voor de mentale vorming en de ontwikkeling van onze Korpsgeest.
Er is een kleine enthousiaste werkgroep gevormd bestaande uit Ton Prins en Arjan Von der Weide. Deze zal met voldoende belangstelling nog worden uitgebreid, maar dat is voor later.

We hebben het volgende idee:
• begin november 2018 vertrek en half november 2018 retour (10 dagen uit en thuis)
• reizen via ferry DFD Seaways vanaf IJmuiden – New Castle v.v.
• klein “bergmarsprogramma”; voor de die hards het toetje: rondje Ben Nevis
• bezoek Inverness c.q. Fort William
• maximaal 70 deelnemers; vol = vol
• Alleen Marinier-Commando´s kunnen zich aanmelden

Deze leuke trip zal circa € 550,00 gaan kosten. Dit is uiteraard afhankelijk van het aantal deelnemers en de reis en verblijfkosten.
Verblijf en maaltijden zijn op basis van “eenheid van tenue”. We houden natuurlijk zoveel mogelijk rekening met dieetwensen. De (potentiële) deelnemers worden per mail geïnformeerd. Je intentie om mee te gaan kun je opgeven op het volgende mailadres: ton.prins@hotmail.nl

We hebben dan je naam en voornaam (zoals vermeld in paspoort), adres en woonplaats nodig, plus geboortedatum en geboorteplaats en paspoortnummer en e-mailadres. Omdat we graag een idee willen krijgen van het aantal deelnemers vragen we eenieder om vòòr 1 maart de intentie aan te geven om mee te gaan. Daar pinnen we nog niemand op vast, het gaat ons om een indicatie. In mei zullen we iedere melding checken en vragen om het definitief maken door een aanbetaling van € 150,00 op bankrekening NL57INGB0002483843 t.n.v. Ton Prins, met een omschrijving "Schotland 2018".

Wij gaan ervan uit dat de reissom i.v.m. financiële verplichtingen vòòr 1 september dient te zijn overgemaakt. Niet vergeten dat je zelf een individuele annulerings- en reisverzekering dient af te sluiten. Immers er kunnen zich situaties voordoen waarbij je als individuele deelnemer onverhoopt niet deel kunt nemen, maar de trip wel door zal gaan.

Wij hebben er heel veel zin in, wij hopen jullie ook. Dus meld je aan en zeg het voort!!! Deze mail mag worden doorgestuurd!! Want we hebben niet van iedereen het adres.
Tijdens de ALV op 27 januari 2018 kunnen er eventuele vragen en ideeën worden ingebracht. Misschien heb je zelfs wel zin om in de werkgroep te worden opgenomen.
Ton Prins

Download
Remembranche reis naar Schotland 2018
Schotland 2018-2.docx
Microsoft Word document 17.1 KB


Commentaren: 0